TEAM

YOUR DREAM OUR CHALLENGE !

BART VANDECASTEELE

Bart Vandecasteele is door een rugblessure vroegtijdig moeten stoppen met zijn springcarrière. Hij werd door enkele topruiters oa Eric Wauters, gemotiveerd om hem te gaan verdiepen in training geven. Daar zijn rijstijl geleek op de Amerikaanse rijstijl, werd de link snel gelegd.

CAROLLE VANDECASTEELE

Sedert 1998 is Bart Vandecasteele samen met Carolle, die dan ook in de zaak is gekomen. Carolle – die zelf trainde bij Bart – was een succesvol amazone in stijlrijden met vele overwinningen zowel nationaal als internationaal zoals oa.:

  • Winnaar Stijlrijden Grand Prix La Baule;
  • Grand Prix Engeland,
  • Wintercriterium Moorsele;

Zelf begeleidt ze enkele leerlingen als gediplomeerd Trainer A.

BART JAY JUNIOR

Junior is de zoon van Carolle en Bart. Hij is gepassioneerd door sport. Zo is hij actief en competitief in jumping en wielrennen. Als jeugdrenner fietste Junior meerdere overwinningen en titels bijeen.

Tijdens de paasvakantie van 2019 werd een waakvlammetje plots een heftig vuur en kreeg Junior een grote passie voor Jumping, mét succes!

Sinds zijn overwinning in de superfinale stijltijden Mechelen 2019, volgen de successen elkaar op. Hij was onder andere eindwinnaar gouden laars 1m40 in 2020. Met het Belgische Junioren team won hij verschillende nations cups, waaronder het Europees kampioenschap in Vilamoura 2021. Ook in 2021 werd hij op het Belgisch kampioenschap young riders 2de. Bart Jay Junior groeide in die periode naar het niveau om resultaten te behalen in Longines Ranking proeven. Zo kon hij als nr. 1 Junioren ruiter de Longines World Ranking 2021 afsluiten.

>> FEI LONGINES RANKING

LET's meet !